Intertraverz Zrt | 1142 Budapest Teleki Blanka u. 6. | +36 1 383 7970

Üzleti filozófiánk

Az Intertraverz cégcsoport szerteágazó gazdasági tevékenységekben érdekelt, holding típusú vállalkozásként gazdasági infrastruktúrát kínál cégeinek, illetve a munka magas színvonalú elvégzéséhez szükséges független szakértőknek. Az EU normáinak megfelelően – az európai uniós tagságunk adta új lehetőségek maximális kiaknázásával, a hazai, belső piaci igényekhez igazodó rugalmas üzleti stratégiát folytatunk.

Intertraverz Részvénytársaság - A megoldásszállító

Gyártás

Az Intertraverz zRt meghatározó szerepet vállal ipari tisztítószerek gyártásában és forgalmazásában. A több évtizedes tapasztalatok alapján kifejlesztett, nagy hatásfokú és környezetkímélő Interacid és Interuniverzál tisztítószerek minőségét a nagy számú, stabil partneri kapcsolatok támasztják alá.

Kereskedelem

Az Intertraverz zRt főtevékenysége a kereskedelem, melyen hazai és nemzetközi szinten egyaránt jelentős szerepet vállalunk. Célunk a partnereink által támasztott különleges igényeknek való megfelelés.

Projektfejlesztés

Projektjeink fő célkitűzése, a mezőgazdaságban, erdészetben valamint egyéb területen keletkező megújuló melléktermékek felhasználásával hő- és villamosenergia környezetbarát és biztonságos előállítása.