Intertraverz Zrt | 1142 Budapest Teleki Blanka u. 6. | +36 1 383 7970

MÁV Nosztalgia

A MÁV Nosztalgia Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft. az Intertraverz zRt. és a MÁV zRt. közös vállalkozása.

A MÁV Nosztalgia Kft. fő tevékenysége a vasúti nosztalgiautazások szervezése korabeli, felújított vonatokkal, melyek a XIX - XX. század fordulójának hangulatát idézik. Járműflottánk több mint 100 különbözõ típusú, muzeális értékű darabból áll és közülük több is Európa-szerte ismert és népszerű a vasút kedvelőinek körében. Egész évben közlekednek a Gyertyafény Expressz vacsoravonataink és Élményvonataink, tavasztól őszig gőzvontatású vonatok közlekednek a Dunakanyarba és Esztergomba.

Az Élményvonat a MÁV Nosztalgia Kft. kirándulóvonata,  amely nem csak érdekes úticélokra repíti el utasait kedvező áron, hanem az utazás során családias hangulatban, számos érdekes programról, apró meglepetésről gondoskodik a vonat személyzete.

Egyénileg tervezett utazásaik megvalósításához bérbe is adjuk a vonatainkat mind belföldi, mind külföldi használatra egyaránt.

H-MNOS Vasúti Logisztikai tevékenység keretein belül vasúti járműveket biztosítunk vasútépítéshez, filmforgatáshoz, továbbá megoldást nyújtunk különleges áruk szállítására, mérő- és próbamenet továbbítására, vasúti járművek, gőzkazánok javítására.

További információk a MÁV Nosztalgia Kft honlapján.