Intertraverz Zrt | 1142 Budapest Teleki Blanka u. 6. | +36 1 383 7970

Repülőtechnika

Az Intertraverz Zrt. 1992 óta rendelkezik repülőtechnikai eszközök külkereskedelmére vonatkozó állami engedéllyel (Engedély száma: 3TE0401249) valamennyi repülőtechnikai eszközre, azok fődarabjaira és alkatrészeire, számos, a külkereskedelemben jelentős szerepet játszó országokra vonatkozóan.

A repülőtechnikai eszközök értékesítése elsősorban különböző rendeltetésű repülőeszközök, ezen belül is forgó- illetve merevszárnyas repülőgépek, azok fődarabjainak, alkatrészeinek valamint különböző navigációs, optikai és egyéb részegységeinek export-importjára vonatkozik.

A repülőtechnikai eszközök értékesítése és alkatrészellátása mellett az Intertraverz zRt. alaptevékenységi körébe tartozik helikopterek és repülőgépek fővállalkozásban történő nagyjavítási, üzemidő hosszabbítási és átalakítási munkáinak kivitelezése.

Az Intertraverz Zrt. tevékenysége során több jelentős értékesítési és beszállító tenderen vett részt valamint közreműködött több nagy volumenű repülőtechinkai projektben, melyek sikeréhez cégünk szakmai csoportja és az eltelt idő alatt felépített nemzetközi partneri és ügyfél kapcsolatai nagyban hozzájárultak.